Testiranje možete obaviti u jednom od naših službenih testnih centara na papiru ili na računalu. Također možete polagati IELTS Online (samo akademski IELTS) iz udobnosti svog doma ili bilo kojeg privatnog prostora sa stabilnom internetskom vezom. Sve što trebate je valjani identifikacijski dokument i kreditna kartica ako želite platiti putem interneta. 

Testovi koje nudimo

Cijena

Dostupni datumi ispita

IELTS akademski i opći - u centru (test na papiru i test na računalu) €250* Pronađi datum testiranja
IELTS Online akademski test €250* Pronađi datum testiranja
IELTS za UKVI - opći i akademski modul (test na papiru i test na računalu) u centru

€273

Pronađi datum testiranja
IELTS Life Skills (A1 i B2) - test na papiru (u centru)  €185 Pronađi datum testiranja

*Napominjemo da će od 1. listopada 2024. cijena IELTS ispita biti 256EUR.

Šta naknada uključuje? Naša IELTS naknada za test dodatno uključuje ekskluzivne materijale za pripremu, besplatne testove za vježbu i još mnogo toga.

Kako biste prijavili test trebate:

  1. Važeći identifikacijski dokument. Prilikom prijave za test trebat ćete priložiti jasnu presliku identifikacijskog dokumenta (obavezno putovnice za kandidate koji nisu državljani Europske Unije). Dokument mora biti važeći na dan prijave i na dan polaganja testa. Imajte na umu da kandidati mlađi od 18 godina moraju predati pisani pristanak roditelja ili skrbnika da bi se prijavili za mjesto na testiranju. Polaganje testa IELTS se ne preporučuje osobama mlađim od 16 godina.
  2. Kreditnu karticu ili opciju plaćanja bankovnim transferom. Test možete platiti online prilikom prijave ili odabrati opciju plaćanja bankovnim transferom.

Nakon prijave na test

Primit ćete sljedeće obavijesti:

  • vrijeme početka testa i lokacija polaganja
  • datum i vrijeme polaganje usmene komponente testa
  • vaš pristup IELTS Ready Premium.

Više informacija o testu 

Pročitajte naše Informacije za kandidate kako biste saznali sve što trebate znati o formatu, različitim komponentama ispita i rezultatima testa.

Posebne prilagodbe

Ovdje smo da vam pomognemo ako imate bilo kakve potrebe za prilagodobom testa koje bi mogle utjecati na vašu sposobnost da polažete IELTS.

Saznajte više o našem širokom rasponu alata za podršku i prilagodbama.