Osoba koristi Englishscore Tutors na računalu

Osobni pristup – kad vam zatreba 

Usavršite svoje znanje engleskog jezika na zabavan i interaktivan način koristeći pomoć naše izvrsne osobne usluge EnglishScore Tutors, izgrađene prema vašim potrebama. Što god želite postići svojim učenjem engleskog jezika, naši nastavnici će vam pomoći to ostvariti djelujući kao savjetnici, treneri i vodiči.

Što je EnglishScore Tutors?

EnglishScore Tutors je usluga osobnog podučavanja koja nudi 30-minutnu internetsku nastavu na engleskom jeziku s nastavnicima koje je odobrio British Council. Bez obzira jeste li učili engleski za svoju karijeru, samorazvoj ili putovanje, EnglishScore Tutors je jednostavan način za razvijanje potrebnih vještina.

Naši visokokvalificirani nastavnici razvit će s vama plan učenja usmjeren na postizanje vaših ciljeva, a kao mentori naći će tempo i pristup koji vam odgovara. Na satovima je naglasak na konverzaciju i oni su planirani s ciljem da samopouzdano govorite engleski. 

Osobno, fleksibilno učenje

Naši individualni satovi su u potpunosti prilagođeni vašim potrebama; odaberite temu ili vještinu koju želite poboljšati ili odaberite plan učenja. Ako niste sigurni, od nastavnika možete dobiti stručne preporuke. Nakon svake lekcije, vaš nastavnik će vam ostaviti detaljne povratne informacije o vašoj govornoj produkciji. 

Naši nastavnici su dostupni 24 sata dnevno, uključujući vikende i praznike, tako da možete planirati lekcije u vrijeme koje vama odgovara.

 Započnite

Preuzimanje dokumenata nije potrebno. Sve što trebate su računalo, Google Chrome, web kamera, mikrofon i internetska veza.  

Nakon prvog predavanja imat ćete pristup cjelovitom prilagođenom planu učenja - uključujući gramatiku i teme govora - na kojima ćete raditi s vašim nastavnikom. Daljnje 30-minutne sesije možete rezervirati sa svojim nastavnikom u paketima od 3, 10 ili 20 sesija. 

 Učite od najboljih 

Naši nastavnici imaju jedinstveno iskustvo u razumijevanju znanja engleskog jezika koje je potrebno za uspjeh. Svaki nastavnik posjeduje nastavnu kvalifikaciju te je radio u profesionalnom okruženju s iskustvom u različitim sektorima, uključujući bankarstvo, marketing, prodaju, ljudske resurse i još mnogo toga. 

Možete upoznati naše nastavnike kroz njihove kratke video prezentacije kako biste bolje razumjeli njihovo profesionalno iskustvo, obrazovnu pozadinu i naglasak.  

Naš sustav vam pomaže da pratite svoj napredak i ostvarite svoje ciljeve.

Podijelite sadržaj