Job Opportunities HR

Rad u British Council pruža jedinstvenu mogućnost za stjecanje iskustva i razvoj vještina u modernoj organizaciji koja se brzo mijenja i utjecajna je diljem svijeta. Poslovi u British Councilu razvijaju svestranost, inicijativu i kreativnost, u sredini koja je poticajna i pruža podršku.

Kakvi su dugoročni izgledi za karijeru?

Poticat ćemo vas da upravljate vlastitom karijerom. Bez obzira na područje i razinu, posao u British Councilu jedinstvena je prilika za razvoj visoko primjenjivih vještina koje će vam uvelike pomoći čak i ako s vremenom namjeravate otići iz naše organizacije.

Trajanje i uvjeti zapošljavanja

Uspješnim kandidatima nudi se ugovor na određeno vrijeme. Trajanje ugovora određuje se s obzirom na prirodu ponuđenog posla. Molimo vas da pogledate Opis radnog mjesta kako biste doznali više o pojedinostima koje vrijede za pojedini oglašeni posao.

Volontiranje i stručna praksa

Zasada ne nudimo mogućnost volontiranje niti obavljanja stručne prakse.

Slobodna radna mjesta

Trenutno nemamo slobodnih radnih mjesta. 

Jednake mogućnosti i različitost

British Council provodi praksu jednakih mogućnosti: prihvaćamo kandidate iz svih društvenih skupina koje ne diskriminiramo na temelju njihove dobi, invaliditeta, etničke pripadnosti, roda, vjere ili uvjerenja, seksualne orijentacije ili drugih nerelevantnih osobina. Jamčimo poziv na razgovor osobama s invaliditetom koje zadovolje osnove kriterije radnog mjesta.

Podijelite sadržaj