IELTS new, image
Naš je cilj podržati obrazovne i profesionalne planove koje ste napravili prije izbijanja pandemije Covid-19 i sada nudimo dodatna testiranja.  Slijedimo službene smjernice i poduzimamo sve potrebne mjere u našim ispitnim centrima kako bismo zaštitili zdravlje i sigurnost svih kandidata, korisnika i osoblja.

IELTS - International English Language Testing System - najpopularniji je test za engleski jezik u svijetu. Razvili su ga  vodeći svjetski stručnjaci za procjenu znanja jezika, a služi za ocjenjivanje svih vaših vještina na engleskom jeziku - čitanja, pisanja, slušanja i govorenja.

Test odražava na koji ćete se način služiti engleskim za učenje, rad i život u engleskim govornim sredinama.

Studirajte, radite i živite u inozemstvu 

IELTS prihvaća više od 11.000 organizacija u preko 140 država. To uključuje vlade, akademske ustanove i poslodavce, a samo u SAD-u ih je 3.000. 

Idite kamo želite

U većini zemalja u kojima je engleski glavni jezik trebat će vam dokaz o znanju engleskog jezika za zaposlenje ili studiranje. 

Dokažite se kod kuće

Dokaz o znanju engleskog jezika u obliku IELTS-a može vam pomoći dobiti bolji posao ili promaknuće u vašoj zemlji.

Želite emigrirati?

Rezultati testa IELTS pomoći će vam ispuniti imigracijske zahtjeve. Sve imigracijske uprave za koje je potreban test engleskog jezika prihvaćaju IELTS.  

Odaberite svoj IELTS put

Od prijave za test do dobivanja rezultata, možete odabrati IELTS put koji vam odgovara.