Online predavanja uživo | Personalizirani planovi učenja | Stručni nastavnici | Pretplatite se danas

Prilagodite svoje učenje, odaberite raspored predavanja i radite s nastavnicima Britanskog savjeta i učenicima iz cijelog svijeta. English Online je stručno osmišljen da poboljša vaše vještine engleskog jezika.

  • Prilagodite svoje učenje i postavite ciljeve učenja.
  • Odaberite raspored predavanja i pratite svoj napredak korištenjem naše platforme za učenje svjetske klase.
  • Povežite se i uključite se u globalnu zajednicu stručnih nastavnika Britanskog savjeta i učenika u 55-minutnim interaktivnim predavanjima.
  • Steknite certifikaciju za svoje učenje i dobijte certifikat Britanskog savjeta o uspjehu koji priznaju poslodavci diljem svijeta.

Započnite sa 7-dnevnim besplatnim probnim razdobljem

Izradite raspored učenja koji je fleksibilan i prilagođen vašem proračunu i načinu života. Odaberite plan pretplate i započnite već danas.

Srebrna (Silver)  Zlatna (Gold) Platinasta (Platinum)
5 predavanja mjesečno 10 predavanja mjesečno 15 predavanja mjesečno
Online predavanja u trajanju od 55 minuta Online predavanja u trajanju od 55 minuta Online predavanja u trajanju od 55 minuta
100% online učenje na stolnom računalu ili tabletu 100% online učenje na stolnom računalu ili tabletu 100% online učenje na stolnom računalu ili tabletu
Pretplatite se danas Pretplatite se danas s besplatnim probnim razdobljem Pretplatite se danas s besplatnim probnim razdobljem

Što ćete naučiti na vašem online tečaju

Uz pomoć English Online možete postaviti ciljeve učenja i odabrati između različitih predavanja od engleskog jezika za posao do svakodnevnog engleskog jezika, kako biste poboljšali svoju gramatiku, govor, izgovor i još mnogo toga.

Učite korištenjem naše interaktivne platforme i povežite se u globalnu učionicu od 10 učenika u vremenima koja vam odgovaraju. Pratite svoj napredak kroz testove i procjene, i primajte povratne informacije uživo od svojih nastavnika.

Naši tečajevi su najprikladniji za učenike s nižom srednjom razinom engleskog jezika ili višom od nje. Ako niste sigurni u to koja je vaša trenutna razina, ne brinite - možete besplatno testirati razinu uz pomoć tečaja English Online.

Podijelite sadržaj