Internetski tečaj engleskoga: Pridružite se globalnoj internetskoj učionici British Councila.

Pomažemo vam da steknete samopouzdanje i unaprijedite govorenje, pisanje, slušanje i čitanje. Pretplatite se odmah. Bez obzira na to želite li pohađati nastavu individualno ili u malim skupinama, nastavnici British Councila pomoći će vam da ostvarite svoje ciljeve u engleskome. Nastava je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Naši internetski tečajevi prate iste visoke standarde po kojima je British Council poznat, omogućavajući vam da ovladate engleskim iz udobnosti vlastita doma.

Prilagodite svoj raspored i odaberite tečajeve prema vlastitim ciljevima i interesima.

  • Možete pohađati tečaj u malim skupinama ili individualni tečaj, gdje dobivate dodatnu pomoć i pažnju.
  • Neograničen pristup vrhunskim didaktičkim materijalima i aktivnostima.
  • Primite potvrdu o postignuću od British Councila.
  • Pristup webinarima o gramatici koje vode nastavnici (Live 25).

Što ćete naučiti na internetskom tečaju

Uz platformu English Online možete postaviti vlastite ciljeve i odabrati različite nastavne teme, od engleskoga za poslovne do engleskoga za svakodnevne potrebe, kako biste unaprijedili gramatiku, govorenje, izgovor i drugo.

  • Engleski za poslovne potrebe: Unaprijedite karijeru tako da ovladate komunikacijom na engleskome na svojemu radnom mjestu.
  • Nastava engleskoga za opće potrebe: Izgradite dobre temelje u vještinama govorenja, slušanja, čitanja i pisanja.
  • Engleski za potrebe socijalne interakcije: Ovladajte interakcijom s drugima u društvenim prilikama i prilikom putovanja te naučite komunicirati s ljudima u različitim situacijama koristeći svakodnevni jezik.

Prijavite se odmah kako biste ostvarili pravo na dva besplatna sata u skupini ili jedan individualni sat!

Osmislite plan učenja koji je fleksibilan i prilagođen vašem budžetu i načinu života. Odaberite plan pretplate i započnite danas.

Srebrna (Silver)  Zlatna (Gold) Platinasta (Platinum)
5 predavanja mjesečno 10 predavanja mjesečno 15 predavanja mjesečno
Online predavanja u trajanju od 55 minuta Online predavanja u trajanju od 55 minuta Online predavanja u trajanju od 55 minuta
100% online učenje na stolnom računalu ili tabletu 100% online učenje na stolnom računalu ili tabletu 100% online učenje na stolnom računalu ili tabletu
Pretplatite se danas Pretplatite se danas s besplatnim probnim razdobljem Pretplatite se danas s besplatnim probnim razdobljem

Bez obzira na to jeste li početnik ili napredni polaznik, naši su internetski tečajevi engleskoga osmišljeni za sve razine. Ako niste sigurni koja je vaša trenutačna razina, ne brinite, možete riješiti besplatni test na platformi English Online.

Vanjske poveznice

Podijelite sadržaj