Engleski jezik, komunikacijske vještine i njihova procjena – rješenja za tvrtke, vlade i obrazovne institucije

Pomoć organizacijama u jačanju komunikacijskih vještina za postizanje uspjeha

Imamo neusporedivo iskustvo, u trajanju od više od 80 godina, suradnje s tvrtkama, vladama i obrazovnim institucijama u više od 80 zemalja na razvoju znanja engleskog jezika i komunikacijskih vještina.

Naša stručnost i iskustvo pomažu nam stvoriti prilagodljiva, zanimljiva i učinkovita online rješenja za učenike i stručnjake u svim ulogama, područjima i fazama karijere. Naši tečajevi su dostupni po cijenama koje odgovaraju različitim financijskim mogućnostima.

Osiguravamo uspjeh i olakšavamo proces izrade i provedbe programa usavršavanja tako što pružamo podršku voditeljima za učenje i razvoj, ljudske resurse i poslovanje kroz naš proces od četiri koraka.

1. korak – savjetovanje: identificiramo vještine koje nedostaju i ciljeve učenja u vašoj organizaciji.

2. korak – izrada: nudimo prilagodljiva, prilagođena online rješenja uz personalizirani sadržaj i integriranu procjenu.

3. korak – realizacija: naši iskusni instruktori podučavaju vaše timove putem interneta i razvijaju relevantne, prenosive vještine koje osiguravaju napredak zaposlenika.

4. korak – evaluacija: pratimo napredak i izvještavamo o njemu, kao i o povratu ulaganja, te vam pomažemo da dionicima prenesete poruku o uspjehu.

Zakažite besplatno savjetovanje

Izradite svoj prilagođeni program

How we partner with you infographics

Naša rješenja za vještine engleskog jezika i profesionalne komunikacije

Pridružite se zajednici od više od 80 milijuna korisnika diljem svijeta kako biste vidjeli rezultate u praksi i promjene na radnom mjestu. Naši online programi uključuju:

  • razvoj ciljanih, relevantnih vještina za radno mjesto
  • alate za praćenje učinka usavršavanja i povrata ulaganja.

Paket online usavršavanja

Jedinstveno rješenje za razvoj vještina engleskog jezika i profesionalne komunikacije. Prikazi aktivnosti i ciljane povratne informacije pomažu vam u izvještavanju o utjecaju usavršavanja i povratu ulaganja. Programi su osmišljeni kako bi odgovarali, između ostalog, sljedećim potrebama:

  • Samostalno učenje: praktično, prilagodljivo i pristupačno vođeno učenje koje jača vještine konverzacijskog ili poslovnog engleskog jezika, kada i gdje to odgovara korisnicima.
  • Poslovni engleski jezik: prilagodljivo i isplativo učenje koje kombinira fleksibilno samostalno učenje te interaktivnost i povratne informacije tijekom satova koje vode instruktori.
  • Konverzacijski engleski jezik: zanimljivi, interaktivni, vođeni programi poslovnog i konverzacijskog engleskog jezika, uz vrhunske online aktivnosti učenja i procjena.
  • Profesionalne komunikacijske vještine: ciljan i učinkovit razvoj poslovnih komunikacijskih vještina u govoru i pismu.
  • Instruktori za test IELTS: ciljana priprema za test IELTS koja pomaže vašim kandidatima u dobivanju odgovarajućeg usavršavanja te vašim timovima i polaznicima u postizanju potrebnih rezultata s nama, suradnicima u stvaranju testa IELTS.
  • Procjena: globalno prepoznati ispiti, procjene i potvrde koje postavljaju standarde za mjerenje rezultata, praćenje napretka i isticanje postignuća. Omogućit će vam pronalazak talentiranih pojedinaca, mjerenje rezultata vještina i procjenu napretka, kao i pružanje podrške polaznicima u svrhu upisa na institucije diljem svijeta.

Vanjske poveznice

Podijelite sadržaj