Why partner with us? HR

Tražite li priliku za sponzorstvo, zajedničko stvaranje branda ili želite postati naš službeni partner, mi možemo dati dodanu vrijednost vašem poslovanju. 

Bez obzira jeste li tvrtka, obrazovna, humanitarna ili međunarodna organizacija, mi posjedujemo prilagodljivost i širok raspon iskustava u zajedničkom radu da bismo ispunili potrebe vaše organizacije. 

Stupite u kontakt s nama još danas elektronskom poštom na projects@britishcouncil.hr

Naše je ime brand s ugledom u svijetu. Udruživanje s nama daje vam pristup međunarodnim mrežama i stručnom znanju temeljenom na međunarodnim obrazovnim, razvojnim, umjetničkim i društvenim programima. 

Partnerstvo s nama može se sastojati od jednostavnog sponzoriranja događaja do dugoročne suradnje. 

Partnerstvo s nama omogućit će vam da:

Uspostavite dodir sa svojom publikom

Zahvaljujući našem pristupu mladim, međunarodno orijentiranim ljudima u Hrvatskoj i našoj mreži koja uključuje lokalne i međunarodne organizacije možemo vam pomoći da pronađete novu publiku. Kad sponzorirate neki događaj, izložbu ili program putem British Councila, koristit ćete u potpunosti našu internetsku kao i izvanmrežnu marketinšku infrastrukturu i stručno znanje.

Steknite pristup našoj mreži stručnih znanja

Možemo vam omogućiti pristup svojoj mreži svjetski vodećih stručnjaka na područjima umjetnosti, engleskog jezika i društva da bismo vam pomogli u postizanju vaših ciljeva. Više od 75 godina stvaramo veze između Ujedinjenog Kraljevstva i drugih zemalja. To nam omogućava izgradnju čvrstih odnosa s državnicima, kreatorima politike i visokim savjetnicima. 

Postignite ciljeve društveno odgovornog poslovanja 

Naše stručno znanje i umreženost jamče da s parterima radimo na oblikovanju događanja koja se bave značajnim temama kao što su globalizacija, internacionalizacija visokog obrazovanja ili aktivacija lokalnih zajednica. 

Možemo upotrijebiti svoje stručno znanje o vođenju društveno orijentiranih programa da bismo vam pomogli u postizanju vaših ciljeva u društveno odgovornom poslovanju. Od razvijanja i predstavljanja programa do uspostavljanja suradnje i stjecanja naklonosti zaposlenika, djelovat ćemo kao odani partner kako bismo osigurali učinkovitost vaših napora. 

S našim globalno prepoznatljivim brandom u mogućnosti smo promicati vaše društvenog odgovorno poslovanje kako širom zemlje, tako i u inozemstvu.

Učite engleski sa svjetskim liderom u poduci engleskog jezika 

Kao svjetski lider u poduci engleskog jezika možemo sastaviti krojene tečajeve poslovnog engleskog jezika potpuno usklađene s potrebama vaše organizacije. Polaznici u više od 110 zemalja širom svijeta uče engleski i polažu jezične ispite kod nas. 

Ojačajte svoj brand 

Brandu British Councila vjeruje se širom svijeta te on predstavlja ono najbolje što Ujedinjeno Kraljevstvo može ponuditi. Punih 80 godina pomažemo ljudima i organizacijama u cijelom svijetu. 

Naš se brand temelji na uvažavanju ljudi, integritetu, uzajamnosti, kreativnosti i profesionalnosti. Te vrijednosti stoje iza svega što radimo. 

Podijelite sadržaj