Male and female candidate sitting on a bench
©

@British Council

IELTS (International English Language Testing System) najpopularniji je test iz engleskog na svijetu. Polaže ga skoro tri milijuna kandidata godišnje.

IELTS otvara vrata – može vam pomoći da živite, studirate i radite širom svijeta. IELTS priznaje preko 10,000 organizacija u 140 zemalja – razne vladine ustanove, ustanove koje se bave zapošljavanjem te akademska tijela.

IELTS je jedini test iz engleskog jezika za potrebe imigracije prihvaćen u zemljama koje traže dokaz znanja engleskog. 

Ako aplicirate za vizu ili boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu, IELTS je na popisu “sigurnih” ispita iz engleskog jezika. Više informacija možete pronaći na našim web stranicama u odjeljku “UK vize i imigracija”.

Prijavite se za IELTS

UPOZORENJE: Primijetili smo da su se pojavile neke web stranice koje se lažno predstavljaju kao British Council centri za IELTS prijave. Željeli bismo vas informirato da te stranice nisu ni na koji način povezani s nama te da nismo ni nakoji način odgovorni za sadržaj na tim stranicama.

Da biste bili sigurni da su Vaši podaci sigurni, molimo Vas da se za IELTS prijavljujete samo na našim web stranicama ili na portalu www.takeielts.org

Prije nego što unesete osobne podatke, mollimo provjerite koristite li naš sigurni online sustav za prijave. To možete učiniti tako da provjerite počinje li web adresa s “https://”. Osim toga, lažne stranice često koriste nepravino napisane riječi u svojoj web adresi, pa stoga provjerite je li “British Council” ispravno napisano.

Ako ne možete sa sigurnošću ustanoviti jeste li na lažnim stranicama ili ne, molimo da za prijavu koristite ovaj link.

 

IELTS je test triju partnera: British Council, IDP:Australia I Cambridge English Language Assessment.

In this section