Websites ©

Websites HR

Pogledajte izbor besplatnih materijala za učenje engleskog jezika koje nudi British Council.

Učenje engleskog jezika pomoću aktivnosti

Možete učiti engleski jezik online uz pomoć besplatne internetske stranice za odrasle učenike. Stotine stranica sadržavaju materijale za slušanje, tekstove i video materijale te oko 2000 interaktivnih zadataka. Možete postati članom i doprinositi stranici, surađivati s drugim korisnicima i preuzimati materijale.

Internetske stranice o učenju engleskog jezika

 

Učenje engleskog jezika pomoću igara

Možete učiti engleski dok se zabavljate s igrama i vicevima. Pronaći ćete igre za svačiji ukus koje će vam pomoći vježbati engleski jezik ili vas samo zabaviti. Tu su također stotine ilustriranih viceva koji će vam pomoći da se igrate, uživate i učite.

Internetska stranica o učenju engleskog jezika: Zabava i igre 

 

Učenje engleskog jezika pomoću audio i video materijala

Imamo mnogo audio i video materijala za vježbanje jezika. Materijali uključuju digitalne datoteke s pričama, radio-dramu, seriju TV emisija o podučavanju engleskog jezika koje je proizveo BBC te video materijale koji pokazuju kako se ispravno izraziti u vrlo različitim situacijama. 

Internetska stranica o učenju engleskog jezika: Slušanje i gledanje

 

Učenje engleskog jezika za klince

Učenje engleskog jezika za klince zabavna je i poučna internetska stranica za djecu u dobi od 5 – 12 godina koja uče engleski jezik. Tu su internetske igre koje uvježbavaju vokabular i gramatiku, pjesme, priče, video materijali, kao i velik raspon materijala koji se usredotočuju na vještine razvoja pismenosti. Na stranici Učenje engleskog jezika za klince također nastavnici i roditelji također mogu pronaći mnoštvo besplatnih materijala koji se mogu tiskati, kao i potporu za roditelje koji žele pomoći svojoj djeci u učenju engleskog izvan učionice. 

Internetska stranica o učenju engleskog jezika za klince

 

Učenje engleskog jezika za tinejdžere

Tinejdžer ste ili imate djecu tinejdžerske dobi koja uče engleski? Internetska stranica o učenju engleskog jezika za tinejdžere posebno je dizajnirana za one u dobi od 13 - 17 godina. Na toj se stranici mogu pronaći savjeti za uvježbavanje jezika za ispite, pomoć s gramatikom i vokabularom, kao i zabavne aktivnosti, video materijali, igre i zagonetke. 

Internetska stranica o učenju engleskog jezika za tinejdžere

 

Poslovni engleski jezik

Već govorite engleski, ali htjeli biste unaprijediti svoj poslovni engleski? Pitate se je li vaš poslovni engleski na razini očekivanog standarda? Želite li se prijaviti za poslove u međunarodnom okruženju gdje je engleski službeni poslovni jezik? Mi imamo prave materijale za pomoć u usavršavanju poslovnog engleskog jezika. 

Internetska stranica o učenju engleskog jezika: Poslovanje i rad

 

Učenje engleskog jezika pomoću nogometa

Učite engleski i zanima vas nogomet? Premier Skills može vam pomoći da unaprijedite svoj engleski dok učite o klubovima i igračima Premier Lige. Također se možete informirati o utakmicama i pravilima Premier Lige te igrati igre i ispunjavati kvizove. 

Internetska stranica Premier Skills

 

Podijelite sadržaj