Gdje možete polagati IELTS u Hrvatskoj?

Nudimo niz prikladnih datum testiranja u Hrvatskoj. Možete polagati IELTS test na papiru ili računalu. Koji god način polaganja odaberete morati ćete doći u ispitni centar na testiranje.

Saznajte više

Ispitni centar za polaganje IELTS testa na papiru.

Zagreb i Split. U trenutnim okolnostima do daljnjega nismo u mogućnosti održavati IELTS ispite u Splitu.

Ispitni centar za polaganje IELTS testa na računalu.

Zagreb.

Želite raditi ili studirati u Ujedinjenom Kraljevstvu?

Ako vam je potrebna viza za radi ili studij u Ujedinjenom Kraljevstvu, u nekim ćete slučajevima možda trebati položiti IELTS za UKVI (akademska i opća obuka) ili IELTS Life Skills.

Pronađite datume testa

Tip testa Cijena (HRK) Prijava
IELTS akademski i opći - u centru (na papiru i računalu)
1754.00 Pronađi datum testa
IELTS za UK Vize and imigraciju (UKVI) 
(akademski i opći) - u centru (na papiru)
1920.00 Pronađi datum testa
IELTS Life Skills (A1 i B1) - u centru (na papiru) 1300.00 Pronađi datum testa

Što je uključeno u cijenu testa? U cijenu testa su uključeni ekskluzivni materijali za pripremu, besplatni primjeri testova te još mnogo toga.

Raspored/vrijeme testiranja 

Komponente slušanja, čitanja i pisanja održati će se istog dana bez stanke. Tijekom pandemije testiranja provodimo ujutro i poslije podne. Sve sesije omogućuju socijalno distanciranje. Jutarnji termini su uglavnom između 9.00 i 12.00 sati. Popodnevni termini su uglavnom između 13:00 i 16:00.

Ako polažete IELTS na papiru, test govora može se održati drugog dana od ostalih dijelova testa, u sedmodnevnom prozoru prije ili nakon glavnog datuma testiranja.

Odaberite svoj termin za usmeni dio ispita

Možete sami birati svoje termin za polaganje usmenog dijela ispita neovisno o tome polažete li IELTS na papiru ili IELTS na računalu. Ukoliko zbog pandemije trebamo promijeniti vaš termin, obavijestit ćemo vas e-poštom ili telefonom.

 

Podijelite sadržaj