Što je IELTS za UKVI?

Ako želite raditi ili studirati u Ujedinjenom Kraljevstvu, možda ćete se morati prijaviti za britansku vizu i dokazati da imate traženu razinu poznavanja engleskog jezika tako da položite sigurne testove iz engleskog jezika (Secure English Language Test – SELT) koje odobrava Ministarstvo unutarnjih poslova Ujedinjenog Kraljevstva, kao što su na primjer IELTS za UKVI (akademska i opća obuka) ili IELTS Life Skills.

Koja je razlika u obliku između testa IELTS i IELTS za UKVI?

IELTS (akademski/opći) i IELTS za UKVI (akademski/opći) test je isti po pitanju sadržaja, oblika, razine težine i bodovanja. Međutim, izvješće o testu, koje sadrži vaše rezultate, neznatno će se razlikovati po tome što će u njemu biti navedeno da ste test polagali na službenoj lokaciji za IELTS UKVI koju je odobrilo Ministarstvo unutarnjih poslova Ujedinjenog Kraljevstva.

Koji oblik testa trebam polagati?

Ako ste student, provjerite sa svojim sveučilištem / fakultetom / školom koji vam je test potreban prije prijave.

Ako se prijavljujete za studentsku vizu (Razina 4) pri visokoškolskoj ustanovi da biste izravno upisali dodiplomski ili poslijediplomski studij na sveučilištu koje je sponzor Razine 4, morate zadovoljiti razinu poznavanja engleskog jezika koju je postavila ta ustanova. Sva britanska sveučilišta prihvaćaju akademske rezultate testa IELTS. To znači da možda ne morate polagati test IELTS za UKVI (akademski), već možete poslati akademske rezultate testa IELTS.

Ako NISTE student, provjerite koji vam je oblik testa potreban u organizaciji u koju se prijavljujete prije nego što prijavite test. 

Nudimo IELTS za UKVI u Zagrebu

Test

Opis

Cijena (HRK)

Cijena (EUR)

IELTS za UKVI (akademski) Položite ovaj test ako je sveučilište ili organizacija u koju se prijavljujete zatražila da položite test IELTS za UKVI (akademski)

2056.92

273.00

IELTS za UKVI (opća obuka) Položite ovaj test ako želite emigirati u Ujedinjeno Kraljstvo ili želite proći obuku ili učiti na nižem stupnju obrazovanja u Ujedinjenom Kraljevstvu.

2056.92

273.00

IELTS Life Skills A1  Položite ovaj test ako trebate dokazati svoje vještine govora i slušanja na engleskom jeziku u svrhu vaše prijave za britanske vize i imigraciju za vize namijenjene obitelji nastanjenih osoba.   1,393.88 185.00
IELTS Life Skills B1 Položite ovaj test ako trebate dokazati svoje vještine govora i slušanja na engleskom jeziku u sklopu vaše prijave Odjelu za britanske vize i imigraciju za neodređeno dopušten boravak ili državljanstvo.   1,393.88 185.00

Što je uključeno u cijenu ispita?

U cijenu ispita su uključeni ekskluzivni pripremni materijali, besplatni probni testovi i mnogo više

Položite IELTS za UKVI u British Councilu

IELTS za UKVI (akademski i opći) i IELTS Life Skills se polažu na službenoj lokaciji za IELTS UKVI ispitne centre. British Council ima UKVI ispitne centre diljem svijeta. Možete birati između verzije na papiru ili računalu za IELTS UKVI kada prijavljujete svoj ispit.

Pripremite se za IELTS za UKVI test sa GEL IELTS Prep

Naša posebna ponuda će vam omogućiti besplatan pristup našim novim pripremnim materijalima za IELTS za UKVI "GEL IELTS Prep", koji uključuje personaliziranu, pametnu podršku koja radi s vama i vašim potrebama za učenjem kako bi vam pomogli da postignete traženi IELTS za UKVI rezultat te uključuje probne testove i vježbanje za sve četiri vještine.

Novo: povratne informacije za komponente pisanje i govorenje, uz nadoplatu.

Posebne prilagodbe

Ovdje smo da vam pomognemo ako imate bilo kakve potrebe za prilagodobom testa koje bi mogle utjecati na vašu sposobnost da polažete IELTS. 

Saznajte više o našem širokom rasponu alata za podršku i prilagodbama.

U ovom odjeljku