Apps HR

British Council nudi različite aplikacije za učenje engleskog jezika. Možete učiti engleski pomoću igara, digitalnih datoteka, video materijala i kvizova. Aplikacije učinkovito djeluju na unaprjeđivanje vještina u engleskom jeziku, primjerice gramatike i vokabulara, kao i vještina potrebnih za polaganje ispita. 

Učenje gramatike engleskog jezika

Usavršite svoju gramatiku pomoću tisuća pitanja u interaktivnoj gramatičkoj radnoj bilježnici! Pitanja su poredana od početničke do napredne razine. Dvije su varijante aplikacije, engleska i američka:

Varijanta UK – učitati s Apple App Store

Varijanta UK - učitati s Google Play 

Varijanta UK - učitati s Windows Phone Store 

Izdanje SAD - učitati s Apple App Store

Izdanje SAD - učitati s Google Play  

Snaga riječi IELTS

Pripremite se za ispit IELTS! Vježbajte uz pomoć stotina pitanja podijeljenih u jedanaest kategorija, od znanosti i tehnologije do rada i poslovanja. 

Učitati s Google Play

 

Moj rječnik

Učite novi vokabular upotrebljavajući interaktivnu aplikaciju s pokaznim karticama. Dodajte svoje riječi s prijevodima, bilješkama i slikama koje će vam pomoći u učenju. 

Učitati s Apple App Store

Učitati s Google Play

 

Učenje engleskog jezika za taksiste

U okviru tečaja od 20 lekcija za taksiste može se naučiti kako izraziti dobrodošlicu klijentima i kako pitati za upute za kretanje na putovanju taksijem. Korisnici tečaja usredotočit će se na gramatiku, vokabular i korisne fraze za taksiste.

Učitati s Apple App Store

Učitati s Google Play

 

Zvuči dobro

Interaktivna tablica s izgovorima prikazuje samoglasnike, suglasnike i dvoglase. Također donosi tonsku snimku fonema u svrhu usavršavanja izgovora.

Učitati s Apple App Store (samo za iPad)

 

Digitalne datoteke Veliki grad mali svijet

Naučite kako jasno komunicirati u svakodnevnim situacijama prateći audio dramu o životu šestero prijatelja u Londonu. Riješite zadatke za razumijevanje.

Učitati s Apple App Store

Učitati s Google Play

 

Audio i video materijali za učenje engleskog

Gledajte i slušajte stvarne svakodnevne razgovore na engleskom da biste unaprijedili svoje vještine slušanja. Svaka video i digitalna datoteka opremljena je transkriptom vježbi slušanja i zadatcima za razumijevanje. 

Učitati s Apple App Store

Učitati s Google Play

Učitati s Windows Phone Store

 

Digitalne datoteke za učenje engleskog jezika osnovne razine

Unaprijedite svoje vještine slušanja i vokabular s našim voditeljima koji govore o životu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Svaka epizoda opremljena je transkriptom vježbi slušanja i zadatcima za razumijevanje.

Učitati s Apple App Store

Učitati s Google Play

 

Jezični izazov Johnnya Grammara

U borbi s vremenom odgovorite na što više pitanja iz gramatike i vokabulara tijekom 60 sekundi! Uz vodstvo stručnjaka za kvizove Johnnya Grammara aplikacija donosi pitanja od početničke do napredne razine.  

Učitati s Apple App Store

Učitati s Google Play

 

Svijet sporta u učenju engleskog jezika

Pronađite i naučite pisati riječi iz područja sporta uz prekrasno ilustrirane prikaze sportova. Naučite stotine riječi o sportu, uključujući one vezane za sportske događaje, kao i stručne izraze. 

Učitati s Apple App Store

 

Učenje engleskog jezika za klince: Glasovne priče

Aplikacija s glasovnom pričom pomaže djeci da nauče čitati i govoriti engleski. Svaka priča uvježbava glasove te uključuje igru i rječnik. Upute za roditelje nude stručne savjete kako pomoći maloj djeci u učenju engleskog jezika. 

Učitati s Apple App Store (samo za iPad)

 

Učenje engleskog jezika za klince: Video materijali

Gledajte najdraže dječje priče kao što su Crvenkapica ili Janko i čarobni grah pomoću aplikacije s video pričama. U prilogu je snimka pripovijesti, kao i tekst te upute za roditelje koje nude stručne savjete kako pomoći djeci u učenju engleskog jezika.

Učitati s Google Play

 

Vještine za nogometnu ligu Premier

Otkrijte više o nogometu s ovom aplikacijom za uvježbavanje vokabulara. Učite o nogometu, kao i stručne izraze pomoću niza interaktivnih pokaznih kartica. 

Učitati Vještine za ligu Premier s Apple App Store