Apps HR

Usavršite engleski uz naše zabavne i uzbudljive mobilne aplikacije za učenje engleskog jezika. Osmišljene za cijelu obitelj, naše igre, kvizovi, podcastovi i video materijali pomažu učiti engleski kod kuće ili u pokretu. 

Učenje gramatike engleskog jezika

Usavršite svoju gramatiku pomoću tisuća pitanja u interaktivnoj gramatičkoj radnoj bilježnici! Pitanja su poredana od početničke do napredne razine. Dvije su varijante aplikacije, engleska i američka:

Varijanta UK – učitati s Apple App Store

Varijanta UK - učitati s Google Play 

Varijanta UK - učitati s Windows Phone Store 

Izdanje SAD - učitati s Apple App Store

Izdanje SAD - učitati s Google Play  

Snaga riječi IELTS

Pripremite se za ispit IELTS! Vježbajte uz pomoć stotina pitanja podijeljenih u jedanaest kategorija, od znanosti i tehnologije do rada i poslovanja. 

Učitati s Google Play

 

Zvuči dobro

Interaktivna tablica s izgovorima prikazuje samoglasnike, suglasnike i dvoglase. Također donosi tonsku snimku fonema u svrhu usavršavanja izgovora.

Učitati s Apple App Store (samo za iPad)

 

Audio i video materijali za učenje engleskog

Gledajte i slušajte stvarne svakodnevne razgovore na engleskom da biste unaprijedili svoje vještine slušanja. Svaka video i digitalna datoteka opremljena je transkriptom vježbi slušanja i zadatcima za razumijevanje. 

Učitati s Apple App Store

Učitati s Google Play

Učitati s Windows Phone Store

 

Digitalne datoteke za učenje engleskog jezika osnovne razine

Unaprijedite svoje vještine slušanja i vokabular s našim voditeljima koji govore o životu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Svaka epizoda opremljena je transkriptom vježbi slušanja i zadatcima za razumijevanje.

Učitati s Apple App Store

Učitati s Google Play

 

Jezični izazov Johnnya Grammara

U borbi s vremenom odgovorite na što više pitanja iz gramatike i vokabulara tijekom 60 sekundi! Uz vodstvo stručnjaka za kvizove Johnnya Grammara aplikacija donosi pitanja od početničke do napredne razine.  

Učitati s Apple App Store

Učitati s Google Play

 

Učenje engleskog jezika za klince: Video materijali

Gledajte najdraže dječje priče kao što su Crvenkapica ili Janko i čarobni grah pomoću aplikacije s video pričama. U prilogu je snimka pripovijesti, kao i tekst te upute za roditelje koje nude stručne savjete kako pomoći djeci u učenju engleskog jezika.

Učitati s Google Play