Učenici se spremaju za IELTS

British Council ima više od 75 godina iskustva u podučavanju i testiranju znanja engleskog jezika. Pomogli smo ljudima u više od 130 zemalja da steknu diplome engleskog jezika koje su im omogućile da u najvećoj mjeri iskoriste sve životne prilike. Veliko iskustvo jamči da, ukoliko polažete ispit iz engleskog jezika u British Councilu, možete biti sigurni da ćemo se o vama dobro brinuti.

Nekoliko razloga zašto su milijuni ljudi polagali IELTS ispite u British Councilu:

  • Stručna potpora: da biste položili ispit s dobrim rezultatima na raspolaganju su vam najbolji materijali za pripremu, od videa do interaktivnih tečajeva na internetu.
  • Besplatni materijali: Put do IELTS ispita popularni je internetski tečaj British Councila za pripremu ispita. Kada se prijavite za IELTS ispit u British Councilu dobivate pristup besplatnoj poduci u trajanju od 30 sati. 
  • Pogodni datumi i lokacije: IELTS ispiti u Hrvatskoj održavaju se svaki mjesec osim srpnja i kolovoza u Zagrebu i nekoliko puta godišnje u Splitu.
  • Jednostavna prijava: za IELTS ispit možete se prijaviti putem interneta te iskoristiti fleksibilne mogućosti plaćanja.
  • Brzi rezultati: jamčimo da ćete svoje rezultate moći pogledati na internetu unutar svega 13 dana od polaganja ispita.
  • Posebni uvjeti: vaše će se jezične sposobnosti ocijeniti objektivno, bez obzira na invaliditet ili posebne potrebe koje možda imate. Doznajte više o tome kako vam možemo olakšati pristup ispitu pomoću polaganja ispita u posebnim uvjetima, za što će vam biti potrebna medicinska potvrda izdana unutar dvije godine.