Study in Australia HR

Položite IELTS ispit kako biste dokazali da posjedujete jezične vještine koje vam omogućavaju da studirate, radite ili emigrirate u Australiju. Gotovo 900 visokoškolskih ustanova i programa u Australiji priznaju rezultate IELTS ispita kao dokaz o znanju engleskog jezika. 

STUDIRAJTE ILI RADITE U AUSTRALIJI

Sveučilišta i organizacije u Australiji prepoznaju da IELTS ispiti precizno odražavaju vašu sposobnost razumijevanja i čitanja engleskog kao i pisanja i govorenja na engleskom jeziku. Ispit su razvili neki od vodećih svjetskih stručnjaka u ocjenjivanju engleskog jezika. 

Naš internetski pretraživač donosi sve pojedinosti o svim australskim organizacijama koje priznaju IELTS. Više o studiranju u Australiji doznajte od organizacija kao što je Study in Australia.

EMIGRIRAJTE U AUSTRALIJU

IELTS je integralni dio procesa emigracije s australskom migracijskom vizom (Australia Migration Visa). 

Ispit moraju položiti podnositelji prijave kao i njihovi bračni drugovi i članovi obitelji stariji od 18 godina. Prije nego se prijavite na IELTS ispit potrebno je provjeriti koji se rezultat na ispitu kao i koja se verzija ispita, akademska ili opća, traži u Australiji. 

Više o postupku prijave za imigracijske i studentske vize možete pronaći posjetom internetskoj stranici Australskog državnog odjela za imigraciju i državljanstvo.

Vanjske poveznice

Podijelite sadržaj