Studenti oko stola

Do britanske diplome studiranjem u Hrvatskoj?

Da, moguće je! Međunarodna akademija Sveučilišta u Londonu surađuje s 12 fakulteta istog sveučilišta te širom svijeta nudi prilagodljive programe učenja na daljinu koji se provode kroz Međunarodne programe Sveučilišta u Londonu.

Učite kombinirajući studijske materijale i internetske izvore za učenje dizajnirane tako da potiču aktivno učenje, a ispite polažete u Zagrebu u uredu British Councila, na rokovima koji se obično održavaju u svibnju i lipnju te listopadu. 

Sve je više studenata i mladih stručnjaka u Hrvatskoj koji odabiru ovaj način profesionalnog razvoja, budući da im nudi fleksibilnost i uglednu kvalifikaciju priznatu širom svijeta.

Ovaj je način studiranja dostupan međunarodnim studentima još od 1858. godine kada su osnovani Međunarodni programi Sveučilišta u Londonu. Pročitajte više o bogatoj povijesti Sveučilišta u Londonu. 

Kako biste se upoznali s programima, postupkom prijava, cijenama i rokovima molimo posjetite internetske stranice Sveučilišta u Londonu.

  • Ukoliko se odlučite polagati ispite kod nas, raspored o mjestu polaganja ćete primiti dva tjedna prije ispita na mail.
  • Uplatnicu s podacima za uplatu ćete primiti na mail. Uplatu možete izvršititi putem bankovnog transfera ili net bankinga.
  • Sve uplate se trebaju podmiriti prije prvog zakazanog ispita.
  • Molimo vas da nam javite ukoliko ne možete pristupiti ispitu. 

Na dan ispita

  • Na mjesto polaganja ispita trebate doći 20 minuta prije početka ispita i ponijeti svoj Admission Notice i osobnu iskaznicu ili putovnicu. 
  • Ukoliko ste zaprimili listu dopuštenih materijala za određen ispit, molim vas da je ponesete na ispit, kao i sam materijal. 
  • Ne morate donijeti svoj pribor za pisanje (olovke, kemijske, gumice) - to će biti dostupno na mjestu polaganja ispita - no ukoliko želite, možete. 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za više informacija. 

 

Podijelite sadržaj