Uspješno položite Cambridge English ispite koristeći LearnEnglish Exams! Ova je mogućnosti dostupna ukoliko prijavite kandidate na B2 First, B2 First za škole i C1 Advanced ispite u British Councilu.
 
Pronađite savjete, upute, strategije, vježbe i dobijte personalizirane povratne informacije za dodatnu vježbu i reviziju u posljednjem trenutku. Povećajte znanje, vještine i samopouzdanje svojih učenika prije polaganja ispita.
 
LearnEnglish Exams dio je paketa kvalitetnih materijala za pripremu ispita koji British Council nudi kandidatima, nastavnicima i školama partnerima Addvantage programa.

 

Što je u LearnEnglish Exams?

Na našoj web stranici LearnEnglish Exams postoje dvije razine: Uspjeh u B2 First i Uspjeh u C1 Advanced. Svaka razina pomaže kandidatima u komponenti slušanje, čitanje, upotreba engleskog jezika, pisanje i govor.

Vaši učenici mogu napraviti sve vježbe ili odabrati dio ispita na koji se žele usredotočiti. Kandidati mogu napraviti vježbe i odmah dobiti odgovore s objašnjenima za komponente slušanje, čitanje i korištenje engleskog jezika. Nema vremenskog ograničenja tako da vaši učenici mogu uzeti koliko god im je vremena potrebno i ponoviti vježbe onoliko puta koliko žele za vrijeme ispitnog roka.

Bilo da su kandidati tinejdžeri ili odrasle osobe, pripremajući se za ispite Cambridge English: B2 First, B2 First za škole i C1 Advanced, LearnEnglish Exams im pruža motivirajuće vježbe za pripremu. Dostupne su tri razine:

  • Brončani partneri dobivaju standardni pristup LearnEnglish Exams programu: savjetima, uputama, strategijama i online vježbama za komponente slušanje, čitanje, korištenje engleskog jezika, pisanje i govor.
  • Srebrni partneri dobivaju Standard Plus pristup LearnEnglish Exams  programu koji nudi mogućnost kandidatima da predaju jedan pismeni i jedan govorni odgovor online i dobiju povratne informacije od stručnjaka British Councila.
  • Zlatni partneri dobivaju puni pristup na LearnEnglish Exams program koji nudi mogućnost podnošenja dva pismena i dva govorna odgovora online i dobivanju povratne informacije od stručnjaka British Councila.

Kako se mogu prijaviti za LearnEnglish Exams?

Početak je jednostavan! Idite na: learn-english-exams.britishcouncil.org i unesite svoje korisničko ime i zaporku. 

Da biste primili podatke za prijavu svojih učenika, kontaktirajte nas putem e-pošte kako biste zatražili pristup i mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Pristup je odobren školama koje prijavljuju kandidate za Cambridge English ispite za predstojeći B2 First, B2 First for Schools ili C1 Advanced ispit. Nastavnici mogu pristupiti školskom dijelu web stranice kako bi podržali svoje učenike.

Što kandidati kažu o LearnEnglish Exams?

"To je sjajan način za poboljšanje engleskog jezika". Poljska

“Ova usluga mi je puno pomogla i pružila mi korisne informacije o ispitu”. Grčka

“Imao sam priliku na jednostavan način upoznati čitavu strukturu ispita”. Španjolska

“Povratne informacije o pisanju i eseju bile su vrlo korisne”. Rumunjska

"Bilo je vrlo korisno i lako razumljivo". Italija

“Otkrio sam da je vrlo korisno da me ocjenjuju u mojim vještinama pisanja”. Španjolska

“Vrlo je korisno primati povratne informacije; točno znate što trebate vježbati i kako se poboljšati ”. Poljska

         

Vidi također

Addvantage partnerski program

LearnEnglish Exams mrežna stranica

 

 

Podijelite sadržaj