Addvantage je shema British Councila namjenjena jezičnim centrima, sveučilištima i drugim  institucijama koje prijavljuju kandidate za polaganje ispita našem centru svake godine. Na ovaj način iskazujemo zahvalnosti i dobrodošlicu novim partnerima.

Naš program smo strukturirali oko atraktivnih pogodnosti i poboljšanih usluga. Addvantage program nudi niz podrške pri pripremi ispita i pristup svemu što British Council ima u ponudi u visokokvalitetnim resursima za učenje, podučavanje i procjenu engleskog jezika.

Možete se pridružiti Addvantage programu ako vaš jezični centar, škola, sveučilište ili ustanova prijavljuju kandidate za Cambridge English Qualifications našem ispitnom centru.

Kako funkcionira Addvantage?

Kvalificirate se za članstvo na određenoj razini, ovisno o broju prijavljenih ispita u prošloj akademskoj godini. Vaša se razina članstva revidira i obnavlja svake godine. Nudimo tri razine članstva.

Broj prijavljenih kandidata

Razina članstva

1 - 19 Addvantage Bronze
20 - 79 Addvantage Silver
80 i iznad Addvantage Gold

Kako napredujete po razinama, uživate u sve većim prednostima kao zahvalu što nastavljate odabirati British Council za svoj ispitni centar.  

Kako mogu prijaviti kandidate i pridružiti se Addvantage programu?

Da biste se pridružili Addvantage programu, samo trebate započeti prijavljivati ​​kandidate na ispite s British Councilom putem našeg online sustava registracije REX. Pozivamo nove škole i institucije koje bi željele raditi s nama i pridružiti se Addvantage programu da nas kontaktiraju na exams@britishcouncil.hr. Pozdravljamo natrag sve škole koje su prestale i htjele bi ponovno raditi s nama. Možete automatski obnoviti svoje članstvo i uživati ​​u prednostima Addvantage programa prijavljivanjem ispitnih kandidata našim ispitnom centru. Obratite se našem timu odjela za ispite za više informacija o prijavljivanju kandidata i pridruživanje Addvantage partnerskom programu. 

Za detaljne informacije o pogodnostima Addvantage programa, posjetite englesku verziju naše mrežne stranice.

Pogledajte i:

Addvantage partneri

Ostali linkovi:

LearnEnglish Exams

Podijelite sadržaj