What is Aptis
  • Aptis testira sve četiri jezične vještine ili bilo koju kombinaciju Vama relevantnih vještina – čitanje, pisanje, slušanje, govor.
  • Aptis pruža pouzdane i precizne informacije o znanju engleskog jezika u vašoj organizaciji. Na osnovu ove procjene, donosit ćete ispravnije odluke pri zapošljavanju, daljem razvoju i obuci vaših zaposlenika.
  • Aptis je fleksibilan i prilagodljiv vašim potrebama pa vam omogućuje da znanje engleskog jezika procijenite brzo i uz minimalne troškove.
  • Aptis vam omogućuje da testirate samo one vještine koje su vama relevantne te da rezultate dobijete jako brzo (u 24 ili 72 sata – ovisno o broju kandidata)

KAKO JE TEST STRUKTUIRAN?

Aptis testira poznavanje gramatike i vokabulara, te jezične vještine - govor, pisanje, čitanje i slušanje. Sastoji se od testa gramatike i vokabulara, što je obavezni dio,a pored toga se dodatno testiraju jezične vještine po vašem izboru.

Svaki test počinje općim pitanjima, a zatim prelazi na sve zahtjevnije zadatke. Svaki dio testa ocjenjuje znanje od razine A1 do C.

KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆI APTIS TEST U ODNOSU NA SVOJE POTREBE?

Možete odabrati da testirate sve jezične vještine (govor, pisanje, čitanje i slušanje) ili samo one koje su relevantne za posao u vašoj organizaciji.

Na primjer, ukoliko ste HR menadžer zadužen za selekciju zaposlenih koji će sarađivati s klijentima, prioritet bi mogle imati vještine govora i pisanja. Međutim, ako želite procijeniti sveukupno znanje jezika npr. vaših nastavnika, trebali biste u Aptis test uključiti sve četiri jezične vještine.

Mi vam možemo dati savjet kako da Aptis upotrijebite na onaj način koji je za vas najbolji.

Bez obzira na to da li vam je testiranje potrebno za selekciju kandidata, razvoj zaposlenih ili njihovu obuku, Aptis je test engleskog jezika za vas.

TIPOVI APTIS TESTA

Test možete prilagoditi specifičnim potrebama industrije u kojoj poslujete kako bi rezultati bili relevantni, pouzdani i što precizniji.

APTIS GENERAL

Aptis General je općeniti tip testa. Može se prilagoditi vašoj tvrtci ili organizacijskim potrebama – npr. određenoj djelatnosti (turizam) kao i različitim vještinama koje želite testirati.

APTIS ZA NASTAVNIKE

Aptis za nastavnike namijenjen je osobama koje rade u sektoru obrazovanja kako bi pomogao u procesu podizanja kvalitete nastave u vašoj obrazovnoj ustanovi.

Ovdje možete pronaći više informacija o ovoj verziji Aptis testa.

APTIS TEENS

Aptis Teens testira opći engleski jezik, ali je namijenjen mladima od 13 do 15 godina. Prilagođen je potrebama mladih pri razvoju njihovih jezičnih vještina. 

Ovdje možete pronaći više informacija o ovoj verziji Aptis testa.

Vanjske poveznice

Podijelite sadržaj