Rad s mladim znanstvenicima ispunjava nas zadovoljstvom i iznimno smo ponosni na uspjehe naših natjecatelja.

U sedam godina sudjelovanja na međunarodnom natjecanju Laboratorija slave, Hrvatska je četiri puta bila na pobjedničkom postolju, uz osvojeno jedno prvo (Marko Košiček 2008. godine) i tri druga mjesta: Maja Marasović (2009.), Ivana Stražić (2010.) i Andrea Gelemanović (2013.).

Upoznajte pobjednike Laboratorija slave:

2012 — Dubravka Stražić

Studentica kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Nakon sudjelovanja u natjecanju Laboratorij slave pozvana je da sudjeluje u programu „The Hall of FameLab“ na Noći istraživača u Prirodoznanstvenom muzeju u Londonu.
Gledajte YouTube video prezentacije.

2011 — Iva Pritišanac

Studentica molekularne biologije. Nakon uspjeha na Laboratoriju slave osvojila je prestižnu nizozemsku stipendiju Huygens pa se trenutno nalazi na poslijediplomskom studiju na Sveučilištu u Utrechtu.
Gledajte YouTube video prezentacije.

2010 — Ivana Stražić

Naša pobjednica Laboratorija slave Hrvatska 2010. godine diplomirala je na polju bioindustrije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu i Sveučilištu u Orleansu, a potom otišla u Francusku na doktorski studij. Na Međunarodnom laboratoriju slave osvojila je drugo mjesto i nagradu publike. 
Gledajte YouTube video prezentacije.

2009 — Maja Marasović

Kao studentica kemije bila je pobjednica Laboratorija slave Hrvatska te dobitnica druge nagrade stručnog žirija i prve nagrade publike na međunarodnom natjecanju. Godine 2009. Maja je također dobila prestižnu nagradu Top stipendija za Top studente. Trenutačno je znanstvena novakinja na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu.
Gledajte YouTube video prezentacije.

2008 — Marko Košiček

Kemičar i znanstveni novak Instituta Ruđer Bošković osvojio je prvo mjesto i nagradu publike na prvom Međunarodnom laboratoriju slave. Postao je pravom medijskom zvijezdom nakon slavne pobjede u Cheltenhamu. Marko aktivno sudjeluje u Ljetnoj školi znanosti u Višnjanu i pomaže u pripremanju hrvatskih reprezentativaca za Međunarodnu kemijsku olimpijadu. Od jeseni 2013. godine Marko je voditelj emisije iz znanosti Treći element na nacionalnoj televiziji. 
Gledajte YouTube video prezentacije.

2007 — Fran Supek

Biolog i znanstveni novak Instituta Ruđer Bošković, pobjednik prvog Laboratorija slave u Hrvatskoj, iste je godine primio godišnju nagradu za svoj znanstveni doprinos kao znanstveni novak od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta . Trenutačno se nalazi na poslijediplomskom studiju u Barceloni u Španjolskoj. Fran je aktivno uključen u natjecanje Laboratorij slave i rad Ljetne škole znanosti u Višnjanu. 

FameLab® je registrirani zaštitni znak Festivala u Cheltenhamu, jedne od prvoklasnih kulturnih organizacija u Ujedinjenom Kraljevstvu koja organizira četiri vodeća državna festivala: festivale džeza, književnosti, glazbe i znanosti.