FameLab Croatia 2015 - Leon Jurčić prima nagradu
FameLab Croatia 2015 - Leon Jurčić prima nagradu ©

Damir Tiljak

Sudjelovanjem u FameLabu dobivate pristup mreži znanstvenika i inženjera, imate priliku usavršiti svoje prezentacijske vještine i možda osvojiti put u Ujedinjeno Kraljevstvo te sudjelovati na međunarodnom natjecanju!

Također imate priliku nadahnuti buduću generaciju znanstvenika i inženjera, steći korisne komunikacijske vještine i upoznati ljude sličnih sklonosti.  Ujedno ćete postati dio uzbudljive mreže znanstvenika i inženjera koji mogu jasno i maštovito objasniti znanost široj javnosti.

KOMUNIKACIJSKI TRENING

Komunikacijski trening koji vode neki od najboljih znanstvenih komunikatora na svijetu, najveća je nagrada za sve finaliste FameLaba. Na treningu ćete naučiti zašto je popularizacija znanosti važna, razviti korisne medijske i prezentacijske vještine i steći priliku da se povežete sa znanstvenicima koji rade na različitim znanstvenim područjima.

Pogledajte kako trening izgleda u praksi.

Nagrade

Troje prvoplasiranih prema glasovima žirija osvaja vrijedne nagrade. Dodjeljuje se također nagrada publike.

Put u Ujedinjeno Kraljevstvo

Podjednik hrvatskog natjecanja putuje na Festival znanosti u Cheltenhamu u Ujedinjenom Kraljevstvu i sudjeluje na međunarodnom natjecanju FameLab International gdje stječe daljnju priliku za druženje i upoznavanje sa znanstvenicima iz cijelog svijeta.  

  • Svaki kandidat imat će priliku upoznati se s drugim znanstvenim entuzijastima iz mreže FameLaba u Hrvatskoj i svijetu.

  • Sudionici FameLaba biti će pozivani na popularnoznanstvena događanja u Hrvatskoj.

Na kraju, sigurno ćete osvojiti publiku svojom strašću za znanošću! 

Podijelite sadržaj