Inclusive practices

Učinite svoje nastavu inkluzivnijom i pomognite svojim učenicima s posebnim obrazovnim potrebama u efikasnijem učenju. Pridružite nam se na radionici: 

SOCIJALNE, EMOCIONALNE I POTEŠKOĆE U PONAŠANJU, PETAK, 28. TRAVNJA,16.00 -19.15 

Radionica će se održati u British Councilu, Palmotićeva 60, Zagreb.

Prije dolaska na radionicu, nastavnici se potiču na upoznavanje s temom posebnih obrazovnih potreba putem našeg besplatnog online modula "Razumijevanje posebnih obrazovnih potreba". Modulu je moguće pristupiti ovdje.

O RADIONICI

Radionica se bavi posebnim obrazovnim potrebama učenika sa socijalnim, emocionalnim i poteškoćama u ponašanju i time kako ove potrebe utječu na njihovo učenje. Polaznici radionice dobit će praktične strategije i aktivnosti kako uključiti i podučavati učenike sa socijalnim, emocionalnim i poteškoćama u ponašanju.  

Do kraja ove radionice, polaznici će moći: 

• razmišljati o svom vlastitom stavu o poučavanju učenika sa socijalnim, emocionalnim i poteškoćama u ponašanju u svojoj učionici

• razumjeti značenje socijalnih, emocionalnih i poteškoća u ponašanju 

• razmišljati o mogućim skrivenim uzrocima socijalnih, emocionalnih i poteškoća u ponašanju

• razmišljati o važnosti vladanja vlastitim emocionalnim i fizičkim stanjem za vrijeme podučavanja učenika sa sosocijalnim, emocionalnim i poteškoćama u ponašanju

• razumjeti emocionalne i potrebe za učenjem učenika sa socijalnim, emocionalnim i poteškoćama u ponašanju 

• koristiti strategije za rad s učenicima sa socijalnim, emocionalnim i poteškoćama u ponašanju u učionici

KAKO SE RADIONICA PROVODI? 

Radionica se provodi kao klasična obuka u prostorijama British Councila u Palmotićevoj 60 u Zagrebu, uz jednu petnaestominutnu pauzu (osvježenja će biti osigurana u pauzi).

Svi polaznici radionice dobit će tiskane radne priručnike i potvrdu o pohađanju po završetku radionice. 

Potrebna razina engleskog jezika: B1

KOJA JE CIJENA RADIONICE I KAKO SE PRIJAVITI?

350.00 KN po radionici. Za informacije o plaćanju i prijavi, molimo koristite prijavni obrazac (na engleskom) na dnu stranice. Broj polaznika je ograničen i mjesto je osigurano tek po primitku uplate. 

O TRENERU

Stephen Hindlaugh bavi se podučavanjem već više od 25 godina. Njegovo iskustvo uključuje rad u odjelu za pomoć u učenju u jednoj srednjoj školi u UK. Također je tutor za online program British Councila koji se bavi temom posebnih obrazovnih potreba. 

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte telefonom 01/4899 521 ili 091/4813 702, ili nam pošaljite poruku na branka.zaja@britishcouncil.hr .

Podijelite sadržaj