TKT Essentials

O tečaju

Tečaj Osnove stručnog testa za nastavnike TKT pruža uvid u metodiku poduke engleskog jezika za nastavnike koji žele razviti stručno znanje iz komunikacijskog pristupa u poduci stranih jezika (Communicative Language Teaching - CLT). Prikladan je kako za nastavnike početnike koji trebaju steći znanje iz osnovnih pojmova u poduci engleskog jezika, tako i za iskusne nastavnike koji žele osuvremeniti svoju metodiku. 

Tečaj obuhvaća ključne pojmove teorije komunikacijskog pristupa u nastavi. Pruža opsežan uvod u učiteljska znanja o učenicima stranih jezika i stvarnoj poduci u razredu. 

Osnove stručnog testa za nastavnike TKT je moderirani program i dosupan je kao dva odvojena tečaja: Osnove stručnog testa za nastavnike TKT 1 (Modul 1) i Osnove stručnog testa za nastavnike TKT 2 & 3 (Moduli 2 i 3). 

 

Moduli tečaja

Modul 1 – Jezik i temeljna znanja o učenju i podučavanju stranog jezika

Modul 2 – Planiranje nastavnog sata i upotreba materijala za poduku stranog jezika

Modul 3 – Upravljanje procesom podučavanja i učenja

Svaki tečaj traje 10 tjedana.  

Potrebna razina znanja engleskog jezika: B1+

Datumi i cijena

Ovaj program trenutno nije otvoren za prijave. Molimo pratite našu web stranicu za daljnje obavijesti. 

Naziv tečaja Redovna cijena u kunama Cijena s popustom (20%)* u kunama
Osnove stručnog testa za nastavnike TKT - Modul 1 900.00 720.00
Osnove stručnog testa za nastavnike TKT - Modul 2 i 3 900.00 720.00

* za bivše polaznike online tečajeva British Councila (samo one koji su uspješno završili barem jedan od naših tečajeva, to jest primili diplomu), članove HUPE-a i nastavnike koji sudjeluju u partnerskom programu za škole Addvantage.