Learning Technologies for the Classroom

O tečaju

Tehnologije za podučavanje u učionici je tečaj osmišljen za nastavnike koji nemaju puno iskustva u upotrebi tehnologija u svojem podučavanju.

Tečaj uvodi nastavnike u osnove upotrebe tehnologija u podučavanju engleskog jezika u razredu na učinkovit, zanimljiv i djelotvoran način. Tečaj uzima u obzir različitost situacija u kojima se nastavnici nalaze, kako one gdje je tehnologija raspoloživa isključivo izvan učionice, tako i one gdje je učionica dobro opremljena informacijskom tehnologijom. 

Moduli pokrivaju širok raspon internetskih tehnologija, a teme uključuju upotrebu interneta, sigurnost učenika na internetu, upotrebu aplikacija MS Office, video materijale i materijale za slušanje na internetu, društvene mreže i druge internetske tehnologije za obrazovne svrhe. Tečaj uključuje poveznice i objašnjenja na videu kako upotrebljavati tehnologije, kao i široki raspon praktičnih ideja i internetskih izvora koje nastavnici mogu izravno koristiti u radu s učenicima. 

Načini provedbe tečaja

Tečaj se provodi na tri različita načina:

1) kao moderirani online program pod vodstvom online tutora koji prati i potiče rad grupe, a tečaj ima unaprijed utvrđen početak i kraj, te određen broj jedinica koje pokriva. Više na dnu stranice. 

2) kao "self-access" program gdje polaznik samostalno pristupa online jedinicama, bez moderatora. Trenutno je ovaj tečaj otvoren za prijavu na našoj stranici Teaching English

3) kao tvz. blended learning program, odnosno kombinacija klasične obuke uživo i samostalnog online učenja. Ovaj program organiziramo povremeno i na zahtjev. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko postoji interes u vašoj školi/gradu/županiji (u slučaju voditelja županijskih aktiva).  

Potrebna razina znanja engleskog jezika: B1+

Moduli tečaja

Doznajte više o pojedinim modulima (cjelokupan popis).

Cijene i datumi provedbe moderiranog programa:  

Početak programa: 8. veljače 2016. 

Rok za prijavu: 25. siječnja 2016. 

Naziv tečaja   Redovna cijena HRK Cijena s popustom (20%) HRK* 
Tehnologije u učionici (moderirana verzija) 900.00 720.00

* za bivše polaznike online tečajeva British Councila (samo one koji su uspješno završili barem jedan naš program, odnosno dobili certifikat), članove HUPE udruženja, nastavnike u privatnim školama, a koje su u programu Addvantage Partnership.