CLIL Essentials HR

O tečaju

Ovaj moderirani tečaj je namijenjen iskusnim nastavnicima u osnovnim i srednjim školama koji rade u okviru integriranog učenja jezika i nastavnog sadržaja kao nastavnici jezika koji pružaju potporu predmetnim nastavnicima ili kao predmetni nastavnici koji svoj predmet predaju na engleskom jeziku.

Nastavnici uče o upotrebi jezika poučavanja, procjenjuju jezične izazove u razredu, razvijaju učenje zasnovano na istraživanju i unapređuju metode ocjenjivanja i pružanja povratne informacije. Praktični primjeri iz širokog raspona školskih premeta i dobnih skupina koriste se tijekom čitavog tečaja. Teme radionica uključuju one koje se nalaze u TKT CLIL ispitu Sveučilišta Cambridge. Polaznici nisu obavezni polagati ovaj ispit, no mogu ukoliko to žele.

Ukoliko podučavate školske premete na engleskom jeziku ovaj će vam tečaj pružiti sveobuhvatnu poduku o metodici i praksi integriranog učenja jezika i nastavnog sadržaja (CLIL) koja vam je potrebna u vašem radu. 

Tečaj se sastoji od 20 jedinica za čije je pojedinačno savladavanje potrebno otprilike dva i pol sata. Tečaj je podijeljen u dva modula:  

Modul 1 - Znanje i načela CLIL-a (6 jedinica)

Modul 2 - Priprema nastavnih satova, izvedba nastavnih satova i ocjenjivanje. 

Konačno ocjenjivanje polaznika tečaja vrši se na temelju eseja od 500 riječi i jednog nastavnog plana s objašnjenjima. Polaznici dobivaju završnu ocjenu: odličan/uspješan/neuspješan.

Polaznici koji uspješno završe tečaj dobivaju certifikat British Councila.

Potrebna razina znanja engleskog jezika: B1+

Sadržaj tečaja

Doznajte više o pojedinim modulima.

Datumi i cijene

Početak tečaja: 15. veljače 2016.

Rok za prijavu: 25. siječnja 2016.

Naziv tečaja Redovna cijena u kunama Cijena s popustom (20%)* u kunama
CLIL  900.00 720.00

* za bivše polaznike internetskih tečajeva British Councila (samo one koji su uspješno završili barem jedan od naših tečajeva, to jest primili diplomu), članove HUPE-a i nastavnike koji sudjeluju u partnerskom programu za škole Addvantage.

Registration and payment

Please follow the instructions to register and make a payment for the course.