Učitelj u razredu

British Council međunarodna je organizacija Ujedinjenog Kraljevstva koja djeluje na području obrazovanja te uspostavlja kulturne veze. U Hrvatskoj smo prisutni više od 70 godina, a naš dugogodišnji rad ne bi bio moguć bez pomoći partnera koji su podučavali brojne ispitne kandidate. 

Da bismo učvrstili naše odnose i pokazali svoju zahvalnost, pokrenuli smo Addvantage, naš partnerski program za sve ustanove koje prirpemaju i prijavljuju svoje kandidate u našem ispitnom centru. 

Zašto postati partner British Councila kroz program Addvantage?

  • Iskustvo: Naša dugotrajna prisutnost u Hrvatskoj i veliko iskustvo u dodjeli britanskih kvalifikacija, kako u Hrvatskoj, tako i širom svijeta, jamči da će iskustvo polaganja ispita biti pozitivno za vas i vaše učenike.  
  • Profesionalnost: British Council osigurava da se ispiti provode pravedno za sve kandidate, u skladu sa standardima ispitnih komisija. Zbog toga nas je odabralo više od 70 ispitnih komisija i obrazovnih ustanova iz Ujedinjenog Kraljevstva da njihove ispite provodimo širom svijeta. 
  • Uzajamnost: Želimo li da odnos bude dugotrajan, mora biti uzajamno koristan. Zbog toga vas slušamo i surađujemo s vama kako bismo poboljšali usluge koje pružamo vama i vašim učenicima.
  • Stručnost: British Council je stekao ugled u svijetu zbog svog rada na pružanju podrške nastavnicima engleskog jezika. Mnogo smo godina prva adresa za nastavnike, nastavniče udruge, vlade, sveučilišta i druge obrazovne ustanove kojima je potreban savjet i suradnja u razvoju obrazovnih smjernica za podučavanje engleskog jezika.

 

Kako se uključiti u program Addvantage?

Na pogodnosti Addvantage programa stičete pravo kada prijavite kandidate za neke od ispita koje administriramo. Više informacija o svemu je u dokumentu na dnu stranice. 

British Council
Examination Services Manager
Palmotićeva 60
10 000 Zagreb
Telefaks: 01/4833 955
E-mail: exams@britishcouncil.hr

Popis škola i ustanova partnera programa Addvantage u 2017/18. godini