Your results HR

Rezultati

Većina ispitnih rezultata bit će objavljena tijekom četiri do šest tjedana nakon datuma pismenog ispita. Svi ostali rezultati bit će objavljeni tijekom sljedeća dva tjedna. 

*Zbog otežanih uvjeta uzrokovanih pandemijom Covida-19, period za objavu rezultata pomaknut je na 7-10 tjedana nakon ispita.

POJEDINAČNI KANDIDATI

Kandidati sada imaju izravan pristup svojim rezultatima putem Cambridge English Language Assessment usluge online objave rezultata. Potvrda o prijavi (Confirmation of Entry) svakog od kandidata sadržava detalje o pristupnim podacima i datum objave rezultata. Uzmite u obzir da kandidati moraju zadržati svoje rasporede dok ne dobiju rezultate.  

PRIPREMNI CENTRI

Sve partnerske škole i ustanove koje prijavljuju kandidate za Cambridge English Language Assessment ispite moći će pristupiti rezultatima svojih kandidata izravno na Cambridge English Language Assessment internetskoj stranici za pripremne centre. Nakon registracije primit ćete elektroničku poruku s pristupnim podacima. Kandidati koji su se prijavili preko pripremnog centra mogu se prijaviti za Internetsku uslugu objave rezultata.

Diplome

Kandidati koji su položili ispit primit će diplomu otprilike mjesec dana nakon objave rezultata. Ukoliko ste se prijavili preko škole, diploma će biti poslana školi, a ako ste se prijavili kao pojedinačni kandidat, diploma će biti poslana na vašu poštansku adresu.

Mladi učenici

Rezultati mladih učenika objavljuju se otprilike dva do tri tjedna nakon datuma ispita. Svi kandidati koji dovrše svoj spit dobivaju priznanje koje ističe sposobnosti koje su stekli, a ne navodi one koje još nisu. Odaje im se priznanje za sudjelovanje na ispitu.  

Prošireno certificiranje

Od ožujka 2011. godine na Cambridge English ispitima uvedeno je prošireno certificiranje čemu je cilj dati dodatno priznanje mnogobrojnim kandidatima za jezične vještine koje su na ispitu pokazali, a sveučilištima, poslodavcima i drugim organizacijama pomoći u dobivanju jasnije slike o tome na koji se način rezultati kandidata odnose prema Zajedničkom referentnom okviru za jezike Vijeća Europe. 

Upiti o rezultatima

Ukoliko smatrate da je vaš ispit nepravedno ocijenjen, Cambridge English ima učinkovit i temeljit Postupak upita o rezultatima kako bi osigurao da su svi elementi ispita provjereni i, ukoliko se tako traži, ponovno ocjenjeni. Želite li provjeriti svoj rezultat, upit u vaše ime mora biti poslan preko British Councila. Za daljnje informacije molimo vas da pošaljete elektroničku poruku svojem ispitnom centru.

*Molimo vas da uzmete u obzir da se ovaj postupak ne odnosi niti na jednu komponentu testa govorenja.

Kontaktirajte nas

Za više informacija molimo vas da nas kontaktirate.

 

Podijelite sadržaj