Prepare HR

Pronađite pripremni tečaj

SCHOOLFINDER

Tražite li pripremni tečaj za ispit u gradu u kojem živite, posjetite našu internetsku bazu podataka SchoolFinder i pronađite školu i pripremni tečaj koji odgovaraju vašim potrebama.

PRIPREMNE RADIONICE BRITISH COUNCILA

Ako se pripremate za polaganje B2 First, C1 Advanced ili C2 Proficiency ispita u našem centru, radionice British Councila mogu vam u tome pomoći. Radionice koje vodi iskusni nastavnik, izvorni govornik engleskog jezika, traju 3 sata. Radionice pružaju pregled različitih dijelova testa, razrađuju ispitne strategije i daju savjete za pripremu. Saznajte više ovdje.

Materijali za pripremu British Councila

APLIKACIJE ZA UČENJE ENGLESKOG JEZIKA

Aplikacije za učenje engleskog jezika možete preuzeti putem svog mobilnog telefona ili tableta! Preuzmite naše Android, iPhone ili iPad, bada, Blackberry i Ovi aplikacije koje će vam pomoći u učenju engleskog.

INTERNETSKA STRANICA ZA UČENJE ENGLESKOG JEZIKA: GRAMATIKA I RIJEČI

U Odjeljku gramatika i riječi na našoj besplatnoj Internetskoj stranici za učenje engleskog možete učiti i vježbati gramatiku i vokabular pomoću objašnjenja, aktivnosti i igara.  

INTERNETSKA STRANICA ZA UČENJE ENGLESKOG JEZIKA: SLUŠANJE I GLEDANJE

U Odjeljku slušanje i gledanje na našoj besplatnoj Internetskoj stranici za učenje engleskog jezika audio i video datoteke možete slušati i gledati na svom kompjutoru ili ih preuzeti na svoj mp3 uređaj. 

UČENJE ENGLESKOG JEZIKA ZA TINEJDŽERE: MATERIJALI ZA ISPITE

Ako su vam potrebni pripremni materijali ili savjeti za učenje, naš će vam ispitni odjeljak na internetskoj stranici Učenje engleskog jezika za tinejdžere biti vrlo koristan, budući da daje upute i savjete kako dobiti najbolje moguće ocjene na ispitima iz engleskog jezika. Pokriva vještine slušanja, čitanja i govorenja.   

UČENJE ENGLESKOG JEZIKA ZA DJECU

Internetska stranica Učenje engleskog jezika za djecu sadrži mnoštvo besplatnih internetski igara, pjesamapriča i aktivnosti pomoću kojih djeca na zabavan način uče engleski jezik.

Pripremni materijali za Cambridge English ispite

PRIPREMNI MATERIJALI ZA ISPITE

Dodatno se pripremite za ispit pomoću Online ispita za vježbu. Osmislili su ga stručnjaci koji sastavljaju ispite. Ispit je dizajniran tako da izgleda kao pravi ispit. Rješavanje ispita je besplatno

KNJIGE ZA UČENJE 

Moguće je pronaći velik izbor udžbenika, testova za vježbu i materijala za učenje u izdanju Cambridge English i drugih izdavača koji vam mogu pomoći u pripremama za ispit. Izbor različitih materijala za pripremu možete kupiti u knjižarama Znanje, Profil i Superknjižara.  

Ostali izvori

POSUDITE KNJIGE IZ KNJIŽNICA GRADA ZAGREBA

Udžbenike za ispite možete posuditi od našeg partnera Knjižnica grada Zagreba u glavnoj zgradi na Starčevićevom trg 6.

Što očekivati na dan ispita?

Bez obzira na to polažete li pismeni ili kompjutorski ispit naši će vam savjeti pomoći da doznate što možete očekivati na dan ispita. Doznajte više.

Kontaktirajte nas

Za više informacija o ispitima molimo vas da nas kontaktirate.