Alumni Awards

Proslava postignuća bivših studenata britanskih sveučilišta 

Stjecanje vrhunskog obrazovanja u UK može imati utjecaja na cijeli život. Naše nagrade bivšim studentima britanskih sveučilišta, Alumni Awards, odaju priznanje utjecaju koje bivši studenti britanskih sveučilišta imaju u svojim područjima rada i kako je to potaknuo studij u UK. 

Tri su kategorije nagrada: Nagrada za profesionalno postignuće, Nagrada za poduzetništvo i Nagrada za društveni utjecaj

  • Nagrada za profesionalno postignuće odaje priznanje bivšim studentima britanskih sveučilišta koji su se istaknuli iznimnim liderskim sposobnostima i postignućima u svojoj profesiji i koji mogu demonstrirati utjecaj i obim svojih postignuća u svojoj profesiji, ali i šire. 
  • Nagrada za poduzetništvo odaje priznanje bivšim studentima britanskih sveučilišta koji aktivno pokreću ili doprinose inovativnim ili kreativnim novim idejama, rješenjima ili poslovnim prilikama koje imaju potencijala za snažan rast. 
  • Nagrada za društveni utjecaj odaje priznanje bivšim studentima britanskih sveučilišta koji su se posvetili i značajno doprinijeli pozitvnim društvenim  promjenama i poboljšanju života drugih ljudi. 

Ako ste bivši student britanskog sveučilišta i želite da se zna kako svojim radom mijenjate svijet, prijavite se za nagrade za 2019. godinu. Veselimo se vašoj priči.

Vanjske poveznice

Podijelite sadržaj